Rólunk

Bioclininca Külföldi tulajdonban alapult 1993-ban, ma már 100% Magyar tulajdonában van.

A cégünk kilenc országban kizárossági joggal képviseli a Swiss Beauty AG. Svájci, és Medosan Gmbh Német cégeket. E két cég alaptevékenysége keretében gyógynövények felvásárlásával, gyógynövény alapanyagú termékek és gyógyhatású készítmények előállításával, illetve forgalmazásával foglalkozik, ezáltal tevékenységi köreit tekintve Európában piacvezetőknek számítanak.

A cégünk kiemelt céljai, közé tartozik, hogy az emberekben felkeltse a felelősségérzetet egészségük megőrzése iránt, és hogy az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés területén felmerült fogyasztói igényeket minél szélesebb körben tudja kielégíteni, küldetésének tekinti, hogy hidat építsen a természettől eltávolodott ember és a természet egészséget megőrző, védő és megújító forrásai között.

A két cég termékeinek előállításakor a népgyógyászati hagyományok ötvöződnek a korszerű kutatási módszerek eredményeivel, és szerepet kapnak a legfejlettebb termelési, minőségbiztosítási és vállalatirányítási megoldások is. A kiváló termékeknek köszönhetően a Bioclinica név mára a minőség, a bizonyított hatás és az egészséges életmód egyik fogalmává vált.